PRODUCTEN VAN FUENTE

Een selectie uit de Tierra, Trigo, Menta, Rhassoul, Coco en Estilo lijn.

De producten kunnen alleen in de Salon gekocht worden. En niet hier op de website.

THE STORY OF COCO

DE COCO PRODUCTEN HEBBEN HUN BASIS GEVONDEN IN PURE KOKOSOLIE. KOKOS STAAT BEKEND OM HET VOCHTINBRENGEND VERMOGEN EN DAT IS PRECIES WAT DROOG, STUG EN WEERBARSTIG HAAR NODIG HEEFT.

Om deze reden zijn de Coco producten het meest effectief op dit haartype. De effectiviteit van Coco wordt mede bepaald door het productieproces met magnetische velden waardoor alleen de grondstoffen blijven hechten die noodzakelijk zijn op het beschadigde gedeelte. Er vindt dan een natuurlijk proces plaats waar positief en negatief elkaar aantrekken.

THE STORY OF TRIGO

TARWE PROTEÏNEN VORMEN DE BASIS VAN DE TRIGO PRODUCTEN. FIJN EN SLAP HAAR HEBBEN EEN TEKORT AAN PROTEÏNE EN DAT TEKORT WORDT MET DE TRIGO PRODUCTEN AANGEVULD.

Dit zorgt ervoor dat het haar weer stevig aanvoelt en meer volume krijgt. Door het proces van magnetische velden blijft de proteïne hechten op de plekken waar het tekort zich voordoet. Dit zorgt ervoor dat we een ultieme effectiviteit kunnen bereiken en dit resulteert zich in prachtig, stevig en glanzend haar.

THE STORY OF MENTA

MENTA HEEFT ALS BASIS DE MAROKKAANSE MUNTPLANT. DEZE PLANT HEEFT EEN REINIGENDE WERKING OP DE HOOFDHUID EN BRENGT HET HAAR TERUG IN BALANS.

Het is gebleken dat alle vormen van roos, schilfers en andere onenigheden op de hoofdhuid door Menta effectief maar ook consequent worden verwijderd. Door het gebruik van onze magnetische velden productie blijft het kruid hechten aan de hoofdhuid voor een optimale werking. De Menta producten zorgen ervoor dat het haar en de hoofdhuid weer kalm en fris aanvoelen.

THE STORY OF RHASSOUL

DE RHASSOUL PRODUCTEN VINDEN HUN BASIS IN DE BEKENDE KLEI UIT DE ATLAS, HET MAROKKAANSE HOOGGEBERGTE. AL DUIZENDEN JAREN STAAT RHASSOUL KLEI BEKEND OM DE REINIGENDE EN VERZACHTENDE WERKING OP HET LICHAAM.

Fuente is het eerste bedrijf dat ontdekt heeft dat deze klei ook zeer geschikt is voor het haar. Rhassoul klei gaat perfect samen in het magnetische velden proces. Mede hierdoor ontstaat er een zeer hoge effectiviteit om het haar in een optimale balans te brengen. Met het gebruik van de Rhassoul producten zult u direct merken dat het haar een enorme boost krijgt.

THE STORY OF ESTILO

MET DE ESTILO PRODUCTEN CREËER JE HEEL GEMAKKELIJK IEDERE GEWENSTE COUPE OF VORM. DE EXCLUSIEVE PRODUCTEN ZIJN GESCHIKT VOOR HET NATUURLIJK STYLEN VAN ALLE UITEENLOPENDE LOOKS EN BRENGEN HET HAAR IN PERFECTE CONDITIE.

Ook bieden de Estilo producten ondersteuning en conditioning en zorgen ze voor een verbeterde haarstructuur. Zo krijgt het haar een schitterende glans en blijft langdurig in model. De producten zijn geschikt voor ieder haartype, intensief beschermend, duurzaam en gemakkelijk uitwasbaar. Ieder stylingproduct heeft een andere intensiteit. Eén rondje staat voor een licht stylingproduct, vijf rondjes staan voor een zeer stevig stylingproduct.

THE STORY OF TIERRA

TIERRA, LETTERLIJK VERTAALD AARDE, BESTAAT UIT KLEURPRODUCTEN DIE HET HAAR VERRIJKEN, INTENSIVEREN EN ONDERHOUDEN.

Bij Tierra ligt de aandacht op natuurlijke haarkleuring. Deze producten zijn dan ook ammonia en PPD vrij en bestaan alleen uit natuurlijke, verzorgende ingrediënten. Tierra zorgt voor zachte, rijke en intensieve kleuringen waarbij kwaliteit en conditionering voorop staan. Het resulteert zich in prachtige kleuren met een optimale glans.

cadeaubon

Voor hair & beauty