PERSOONLIJK & PROFESSIONEEL

Schoonheidsbehandelingen voor een mooie
stralende huid en een fantastisch gevoel.

Kom heerlijk ontspannen bij schoonheidssalon 2gether en laat jouw huid verzorgen, vitaliseren en verwennen. Jouw schoonheidsspecialist geeft een behandeling aangepast aan jouw huid. Geniet van de rust en ontspanning en de aandacht voor jezelf!

VOOR EEN GEZONDE
TRENDY LOOK

Bij salon 2gether kun je terecht voor verschillende schoonheidsbehandelingen en er wordt uitsluitend gewerkt met de professionele ALCINA producten. Aan de hand van jouw wensen en het advies van de schoonheidsspecialist wordt de behandeling samengesteld en word je behandeld met de nieuwste technieken.

Bij 2gether krijg je persoonlijke aandacht van jouw schoonheidsspecialiste. Na de behandeling met professionele producten ga je gegarandeerd ontspannen en met een frisse look de deur uit.

ZORGVULDIG GESELECTEERDE
PRODUCTEN

Na een zorgvuldige selectie heeft 2gether gekozen voor de producten van ALCINA cosmetics. Deze producten bieden huidverzorging van A tot Z. Alle producten bevatten hoogwaardige ingrediƫnten en werkstoffen. Wij zijn al meer dan 10 jaar zeer tevreden over ALCINA cosmetics.

In schoonheidssalon 2gether kun je kiezen voor diverse behandelingen zoals: verzorging van de huid, het gezicht en/of het lichaam, verven van wimpers en/of wenkbrauwen, het aanbrengen van make-up, ontharen van de benen, bikinilijn, oksels of gezicht of gewoon voor een fijne, ontspannende behandeling.

Esther knipt mij al jaren, dat zegt al genoeg!
Ik ben erg tevreden, vakkundig en het is altijd gezellig.

Michael de Groot

Vandaag voor het eerst bij Salon 2gether geweest
en ik ben heel erg tevreden echt super goed geknipt
en aardig geholpen door Maaike.
Ik kom zeker terug !

Anette van Tongeren

Net terug van Esther, super blij met Esther,
het beste kapsel dat ik ook heb gehad!
Zeker waard om terug te komen!
Bedankt!

Annoniem

cadeaubon

Voor hair & beauty