AL 21 JAAR IN KATWIJK

Een volwaardig kapsalon en schoonheidssalon waar je heerlijk kunt ontspannen in een ongedwongen sfeer.

2gether heeft een schoonheids- en een kapsalon. Voor totale ontspanning en een complete beleving bieden wij een breed scala aan behandelingen die je naar hartelust kunt combineren in de kapsalon en in de schoonheidssalon. Onze stylisten adviseren je graag over onze mogelijkheden! 

ERVAREN & PROFESSIONEEL

Bij 2gether staan onze klanten op de eerste plaats. Onze ervaren stylisten luisteren naar je wensen en nemen de tijd om je een persoonlijk advies te geven afgestemd op jouw huid en haar. Terwijl jij ontspant en geniet van jouw behandeling, zorgen wij ervoor dat je tot in de puntjes verzorgd en tevreden de deur weer uit gaat.

Maatschappelijk ondernemen vinden wij belangrijk. Wij willen graag jonge mensen opleiden, zodat ze de fijne kneepjes van het vak leren, maar bovenal willen we hen het plezier in het vak bijbrengen.

LAATSTE TECHNIEKEN & TRENDS

Ons team volgt regelmatig vakinhoudelijke en -technische trainingen en workshops van Fuente en Alcina, zodat we jou volgens de nieuwste trends en ontwikkelingen kunnen behandelen.

BEKIJK ONZE ACTIES
Esther Leuven
Esther LeuvenHaarstylist / schoonheidsspecialist
Esther is de oprichtster en eigenaresse van 2gether. Met veel plezier runt zij samen met haar team de salon. Esther is zeer ervaren kapper, kleurspecialist en schoonheidsspecialiste. Bij haar kun je terecht voor een volledige behandeling van je huid en je haar.
Esther heeft een zeer uitgebreide productkennis en kan je goed adviseren welke producten je het beste kunt gebruiken, zodat je er thuis ook op en top verzorgd uitziet.
Esther vindt de sfeer in de zaak heel belangrijk. Het moet een plek zijn waar klanten zich op hun gemak voelen en waar ze zich kunnen ontspannen tijdens hun behandeling. Haar motto: Look and feel your best!

Werkzaam op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag.

Angela Heemskerk
Angela HeemskerkHaarstylist / schoonheidsspecialist
Angela is al jaren werkzaam bij 2Gether. Door te luisteren naar haar klanten, is zij in staat om goed en kundig advies te geven, dat aansluit bij de wensen van haar klanten. Angela is vernieuwend. Wil je graag een keer een compleet andere look, dan ben je bij haar aan het juiste adres. Van lang naar kort, van bruin naar blond haar, Angela creëert jouw nieuwe coupe!
Ook kun je bij Angela terecht voor prachtige wenkbrauwen, heerlijke ontspannende massages of uitgebreide schoonheidsbehandelingen. Als je een behandeling boekt bij Angela weet je een ding zeker, je wordt van top tot teen in de watten gelegd.

Angela is werkzaam op dinsdag en donderdag.

Karina Walsh
Karina WalshHaarstylist
Ook Karina maakt ook al jarenlang onderdeel uit van het team van 2gether. Karina is een kapper in hart en nieren en ze beheerst de fijne kneepjes van het vak!
Karina wil graag dat haar klanten genieten van de behandeling en geeft hun veel persoonlijke aandacht. Ze luistert goed naar de wensen van haar klanten. Ze stemt haar advies daarop af en geeft een behandeling die goed past bij de persoon en bij de conditie van het haar. Karina zorgt ervoor dat de beste versie van jezelf in de spiegel verschijnt!
Ook kun je bij Karina terecht voor een uitgebreid verzorgings- en stylingsadvies.

Werkzaam op woensdag, donderdag en vrijdag.

Romy Klinkenberg
Romy KlinkenbergStylist
Romy is de nieuwste aanwinst in onze salon. Romy volgt de BBL-kappersopleiding in Leiden en werkt de rest van de week bij 2gether. Romy heeft een vliegende start gemaakt en voelt zich inmiddels als en vis in het water binnen het team. Romy geniet van haar werk en van het contact met de klanten. Ze is leergierig en heeft nieuwe technieken snel onder de knie. Romy heeft alles in huis om zich te ontwikkelen tot een goede allround kapper!

GEOPEND

Wij zijn gewoon weer geopend!
Plan direct je afspraak hier online.

AFSPRAAK MAKEN

OPENINGSTIJDEN

DINSDAG – VRIJDAG

09:00 – 17:30

ZATERDAG

08:00 – 14:00