AL 24 JAAR IN KATWIJK

Een volwaardig kapsalon en schoonheidssalon waar je heerlijk kunt ontspannen in een ongedwongen sfeer.

2gether heeft een schoonheids- en een kapsalon. Voor totale ontspanning en een complete beleving bieden wij een breed scala aan behandelingen die je naar hartelust kunt combineren in de kapsalon en in de schoonheidssalon. Onze stylisten adviseren je graag over onze mogelijkheden!

ERVAREN & PROFESSIONEEL

Bij 2gether staan onze klanten op de eerste plaats. Onze ervaren stylisten luisteren naar je wensen en nemen de tijd om je een persoonlijk advies te geven afgestemd op jouw huid en haar. Terwijl jij ontspant en geniet van jouw behandeling, zorgen wij ervoor dat je tot in de puntjes verzorgd en tevreden de deur weer uit gaat.

Maatschappelijk ondernemen vinden wij belangrijk. Wij willen graag jonge mensen opleiden, zodat ze de fijne kneepjes van het vak leren, maar bovenal willen we hen het plezier in het vak bijbrengen.

LAATSTE TECHNIEKEN & TRENDS

Ons team volgt regelmatig vakinhoudelijke en -technische trainingen en workshops van Fuente en Alcina, zodat we jou volgens de nieuwste trends en ontwikkelingen kunnen behandelen.

Esther Leuven
Esther LeuvenHaarstylist / schoonheidsspecialist
Esther is de oprichtster en eigenaresse van 2gether. Met veel plezier runt zij samen met haar team de salon. Esther is zeer ervaren kapper, kleurspecialist en schoonheidsspecialiste. Bij haar kun je terecht voor een volledige behandeling van je huid en je haar.
Esther heeft een zeer uitgebreide productkennis en kan je goed adviseren welke producten je het beste kunt gebruiken, zodat je er thuis ook op en top verzorgd uitziet.
Esther vindt de sfeer in de zaak heel belangrijk. Het moet een plek zijn waar klanten zich op hun gemak voelen en waar ze zich kunnen ontspannen tijdens hun behandeling. Haar motto: Look and feel your best!

Werkzaam op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag.

Angela Heemskerk
Angela HeemskerkHaarstylist / schoonheidsspecialist
Angela is al jaren werkzaam bij 2gether. Door te luisteren naar haar klanten, is zij in staat om goed en kundig advies te geven, dat aansluit bij de wensen van haar klanten. Angela is vernieuwend. Wil je graag een keer een compleet andere look, dan ben je bij haar aan het juiste adres. Van lang naar kort, van bruin naar blond haar, Angela creëert jouw nieuwe coupe!
Ook kun je bij Angela terecht voor prachtige wenkbrauwen, heerlijke ontspannende massages of uitgebreide schoonheidsbehandelingen. Als je een behandeling boekt bij Angela weet je een ding zeker, je wordt van top tot teen in de watten gelegd.

Angela is werkzaam op dinsdag en donderdag.

GEOPEND

Plan direct je afspraak hier online.

AFSPRAAK MAKEN

OPENINGSTIJDEN

DINSDAG – VRIJDAG

09:00 – 17:00

ZATERDAG

08:00 – 14:00

Op zaterdagen alleen op
de even weken geopend