PERSOONLIJK & PROFESSIONEEL

Knippen & Stylen volgens de laatste trends,
met natuurlijke en duurzame producten.

Mooi haar begint bij een goede verzorging en met een bezoek aan onze salon. Bij kapsalon 2gether geven we je persoonlijk advies over jouw haar aan de hand van jouw wensen . Door onze ruime vakkennis en het gebruik van topproducten staan we garant voor een geweldig eindresultaat. Bij 2gether willen we uiteraard het beste voor je haar, maar ook professionaliteit, aandacht en gezelligheid staan bij ons hoog in het vaandel. Je wordt bij ons tot in de puntjes verwend!

Om de kwaliteit te borgen bij 2gether volgen wij regelmatig opleidingen, cursussen en workshops van onder andere FUENTE, ALCINA en LOVELI. Daardoor blijven wij op de hoogte van de laatste trends, technieken, adviezen en producten en wordt jouw haar volgens de laatste technieken behandeld en gestyled.

Bij 2gether krijg je persoonlijke aandacht van jouw haarstylist. Onder het genot van een kop heerlijke koffie of thee word je behandeld met professionele topproducten en ga je gegarandeerd ontspannen en met een nieuwe look de deur uit.

BEWUST GESELECTEERDE
TOPKWALITEIT PRODUCTEN

Bij 2gether geven we een persoonlijk advies over haarverzorging en bieden een breed scala aan producten om je haar gezond te houden. Je krijgt persoonlijke advies en een behandeling met specifiek hoogwaardige producten die passen bij jouw haar en leefstijl.

Niet alleen kwaliteit, maar ook duurzaamheid vinden wij belangrijk. Daarom werken wij met het duurzame, organische merk FUENTE, het merk Nine yards, het Duitse merk ALCINA en het 100% natuurlijke Nederlandse merk LOVELI.

cadeaubon

Voor hair & beauty