Het No-Show beleid?

In ons Online Agenda Systeem waar je zelf jouw afspraken kunt beheren, zit ook ons No show systeem verwerkt. Een No-Show is een klant die geen gebruik maakt van zijn/haar gereserveerde plaats. Welke alle mogelijkheden om een afspraak af te zeggen niet heeft gebruik en dus onaangekondigd niet verschijnt.

 

Onze voorwaarden voor onze No Shows zijn als volgt:

 • Vóór 24 uur, kosten = Gratis
  Klanten kunnen tot minimaal 24 uur van te voren gratis annuleren, zie het kopje annuleren, hiervoor wordt niets in rekening gebracht.

 • Binnen 24 uur, kosten = 50%
  Klanten die wel hun afspraak binnen 24 uur annuleren wordt 50% van de behandeling in rekening gebracht voor de gereserveerde tijd en plaats.

 • Andere behandeling = Gereserveerde behandeling word berekend
  Klanten die een andere behandeling willen dan diegene die gereserveerd is. Gereserveerde behandeling wordt in rekening gebracht.

 • Niet/Vergeten / Te laat, kosten = 100%
  Klanten die geen gebruik maken van zijn/haar gereserveerde plaats of te laat zijn, alle mogelijkheden om een afspraak af te zeggen niet gebruiken en onaangekondigd niet verschijnen, wordt het volledige bedrag in rekening gebracht voor de gereserveerde tijd en plaats. Het No-Show systeem zal dit automatisch herkennen en bijhouden wie wel, wie niet of wie te laat is voor zijn of haar ingeplande afspraak.